Lirik Layang Kangen – Didi Kempot

Posted: 11 Oktober 2011 in sukasuka

Layangmu tak tampa wingi kui

Wis tak waca apa karepe atimu

Trenyuh ati iki maca tulisanmu

Ra krasa netes eluh ning pipiku

Umpama tanganku dadi suwiwi

Iki uga aku mesti enggal bali

Ning kepiye maneh merga kahananku

Cah ayu entenana tekaku

Reff:

Ra maido sapa wong sing ora kangen

Adoh bojo pengen turu angel merem

Ra maido sapa wong sing ora trenyuh

Ra kepethuk sak wetara pengen weruh

Percaya aku kuatna atimu

Cah ayu entenana tekaku

 

Download Disini

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s