Lirik Sagita Angge-Angge Orong-orong

Posted: 29 Juli 2011 in sukasuka
*Pa
Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondo
Rondo tak kiro prawan
Bareng wes kawin anake sak kandang
*Pi
Senajan aku wes rondo
Rondo tuwo anake limo
Nanging aku sik biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo
prawan rondo podo wae mas
senajan rondo enak rasane
*Pa
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
entuk rondo untune ompong
due anak sak gede kingkong
*Pi
Angge-angge orong-orong
Ora meok nggawe melok momong
anak limo seje bapak e
senajan iku dadi resikone
*Pa
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune akeh tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan
*Pi
Amplope akeh tenan
Entuk duwit karung-karungan
Wong seng podo kondangan
Ngerti akeh podo seng kelangan
Prawan rondo podo wae mas
Najan ompong enak rasane
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
iki rondo anak e limo
ngumpul bareng mbeber kloso…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s